twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

eu nu inteleg,,,poate-s blonda

din anturajul meu numa 2 persoane au votat cu Geoana, restul de 14, numarati pe degete au votat cu Basescu si numa unu s-a abtinut,,,stiu si din alte anturaje ca s-a votat cel mai mult cu Basescu,,ma uit pe forumuri, pe bloguri, toti zic: "Hai B!", numa cate unu cate doi se trezesc sa scrie "Hai G!". So...de unde Geoana castigator?

Sunt fff mandra de romanii din diaspora, fie ei muncitori sau angajati in birouri!! Bravo lor ca au votat intr-un procent un pic peste 70%.

apropo,,,de ieri de la ora 7 seara (prima data cand ar fi trebuit sa fie aratat B. castigator la exit-poll-uri) pana spre 2 dimineata (ora Romaniei) site-urile http://webtv.realitatea.net/live?international=1 si http://www.antena3.ro/live.php nu au mai mers,,, :P ce coincidenta bizzzaaaraa,,,hua comunistilor!! exact asa faceau comunistii!!! cand se intampla ceva in tara care nu le convenea sa fie aratat, imediat schimbau programul, il puneau in fata pe Dictator si ala incepea sa abereze (stati linistiti, marim salariile, pensiile,,etc). Exact la fel s-a procedat si ieri,,,s-a inchis accesul la realitatea live net si antena live net, iar la TV s-a dat cum Geoana vorbeste despre "o zi istorica!!"

Ralitatea live net nici azi nu merge!!! :)).Huaaaa comunistilor!!! Huaaaa cenzurilor!!!

Hai Basescu!!!!


3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,

probabil ai anuntat pe toti deja pe cine am votat eu. Mda. Frumoasa atitudine!

Momo spunea...

presupun cine esti,,,

de ce iti place tot tipul sa te consideri un(o) actor(ita) principal(a) intr-o piesa proasta?
Daca era sa anunt, stai linistit(a) ca o faceam direct si aici.

Problema este alta, dupa reactia te de acum, am impresia ca-ti este foarte rusine ca ai votat cu Geoana!! Da!! foarte bine!! sa-ti fie rusine!!

raluka spunea...

ideea este urmatoarea: pe cine vrem la conducerea tarii: o marioneta sau un om inteligent? prostanacii au votat anti-base, intelectualii au sustinut: hai base!...hai Basescu! inca un pic si vei lupta pentru noi inca 5 ani!