twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

te retragi sau ramai pe front?

Un omuletz (M.E) intra in viata ta si timp de 4 ani jumate este calauzitorul tau, este omul care a miscat odata cu tine si muntii, este omul care te-a slefuit, te-a facut ucenicul tau - toate astea fara nicio recompensa inapoiata..

Cand insa datorita unor situatii independente de vointa oricaria, conditia omuletzului se schimba. el devinind o total alta persoana, cu o total alta identitate, cu alte prioritati, alte principii, alte idei,,,,ce faci? te retragi sau ramai pe front...

ramai pe front - ca sa ce? daca nu ai posibilitatea decat sa fii un spectator fara sa lupti de partea lui. Ramai sa suferi? Suferinta insa are doua taisuri: poti suferi in tacere, dar cea mai probabila impresie este aceea ca celalalt, nestiind ca tu suferi, ajunge sa aiba impresia ca iti vezi mai departe de drumul tau, de existenta ta....Sau poti sa suferi "zgomotos", dar apoi poti fi criticat:"de ce iti arati suferinta? - in loc sa protejezi persoana de langa, tu dimpotriva, cu suferinta pe care o arati, o ingropi mai mult in deznadejde...."

te retragi de pe front - scapi de o suferinta indelungata...insa poti fi judecat: "ai plecat cand mi-a fost mai greu" sau poti ramane cu constiinta incarcata: "Am plecat cand i-a fost mai greu"
Da! ma retrag pentru ca oricum, varsta, conditia sociala, viata, nu-mi permite sa ajut! ba mai mult, stiu ca atunci cand toate de mai sus le voi realiza, tot incatusata raman la maini de catre M.E....




0 comentarii: