twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

"Interfata" la Teatrul Odeon


Am sa notez cateva randuri despre tema unui spectacol ce se joaca zilele acestea la Teatrul Odeon, pe care insa nu l,am vazut, doar am citit despre el si mi se pare foarte interesant.

"Interfata" - este un spectacol inspirat de site,urile web, pe care internautii le folosesc pentru a se intalni. I se spune Gomos si nefiresc in limba romana, website,uri de dating. Oamenii nu mai merg pe strada, nu se mai urca in taxiuri, troileibuze, tramvaie pentru a merge la o intalnire. Ea, intalnirea, are loc de acasa, din fata calculatorului, devenit interfata - un progres sau o anomalie? In spectacolul lui Amir Kolben, media digitala este realizata de Masha Waisel

"Noua piesa a lui Kolben este puternica, pasionala şi plina de energie. Excelente în mod special sunt duetele şi folosirea spaţiului." (Ruth Eshel, Ha'aret)

"Limbajul miscarii lui Kolben este foarte frumos, bogat şi corporal, si iti deschide pur si simplu apetitul pentru mai mult. Duetele sunt extraordinare si emotionante, iar compozitiile de grup au o estetica foarte sofisticata. Videoclipurile din Interfata se integrează perfect (...) iar dramaturgia întregului spectacol este coerents si inteligenta." (Gal Alster, TimeOut)

0 comentarii: