twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

Jijele jijele, ti-a venit randul!

85 puncte din 100 :))

Mai jijele, azi tre sa te imbrac,,nou nout, sa te duc la soacra mica sa vada ce ginere frumos o sa aiba cat de curand. Trebuie sa te imbrac de sus pana jos, sa te bag intr-o cutie mare si apoi sa te pun in fata usii soacrei mici si cand o fi sa vada soacra ce-i in cutie, o sa se trezeasca cu un barbat iesit nu numai nou, ca din cutie ci chiar si iesit din cutie.

Asadar, trebuie maxima atentie, pt ca Jijel are intalnire de grad 0.

Pentru ca stiu ca barbatii nu alearga prin magazine ca nebunii si ca prefera poate unul sau 2
magazine de la care sa-si cumpere hanie, voi alege un singur magazin de unde se poate face acest lucru, si anume Quelle, pentru ca aici pot fi gasite lucruri de toate genruile pentru toata suflarea la un pret bun si o calitate garantata.

Prima privire o fac pe site, astfel, ca un om modern ce ma consider, am sa dau "gugal" pe net pentru Quelle. Hopa! ita ca aparu site-ul oficial al fimei: Quelle: http://www.quelle.ro/ unde pot gasi imbracaminte online .Ei Jijel de acum incolo nu mai scapi. O luam cu alesul imbracamintii de sus in jos.


1.Pulovarul (Material ripsat fin:
100% bumbac;) (129,90 RON) pentru un impact suprinzator, ca soacra sa poata insepcta pieptul "interesant", acopereit insa, al lui Jijel. Pulovar alb, ca sa-i arate puritatea si inocenta ;)).




2. pantaloni, ca deh, sa nu se sperie mumitica. Am ales niste pantaloni (149,90 RON) in dungi (90% bumbac, 10% poliester), care scot in evindeta linia picioarelor ;)), ca la fete :P .






3. Il si incaltam, sa fie un motan complet, adica un motan incaltat. Alegem pantofii din piele (299,90 RON) care nu sunt nici foarte eleganti nici sport, ca sa mearga cu ce e mai sus si sa-i fie si cald lui Jijel.






Jijele, iti ajunge? Din punctul meu de vedere da :)), doar ca s-ar putea ca Mamitica lui Jiji sa urle la mine ca nu am grija de odrasla ei, asa cum a avut ea, doar ca nu eu l-am facut >:).



4. So, sa mergem mai departe, haina. Uraa, am gasit, haina clasica, lunga si lejera, cu gluga detasabila, 100% poliester (299,90 RON).

Acum elementele aferente: (5.) curea neagra din piele (79,90 RON), cat mai simpla si un (6.) set (69,90 RON) foarte simpatic alcatuit din fular, manusi si caciula din acelasi material si aceeasi culoare, toate 100% pliester.














La "lucrusoarele" intime nu ma bag, e treaba lui :D.

Hoho Jijele, Mos "Iubita" deja a venit la tine, de acum a ramas numa soacra mica sa ti pupi pi frunti de baiat frumos ce l-a facut mamica sa, perfect pentru fiica cea mult prea iubita si nepretuita :P

Quelle!!! soacra iti multumeste pentru tot ceea ce esti si pentru ca existi!!

Acest articol a fost scris pentru proba cu numarul 13 (probabil nu degeaba s-a ales 13 ca fiind cam singura proba, cel putin pana acum, dedicata si fetelor :D) a concursului SuperBlog2009 organizat de PCNews.

0 comentarii: