twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

Proba 14


Proba numarul 14, calatoria unui gamer:

Unde as incepe o incursiune in lumea jocurilor?
Omit ideea de masa si scaun,,,l-as lua fara discutie intr-un tren, daca e pasiune, pai pasiune sa fie pana la sfarsit. Ar fi funny, pentru ca fiind antrenat intr-un joc care doresc sa-l castig nu m-as putea abtine de la a nu ma bucura, sau a nu ma enerva, a nu tipa, a nu urla, a nu strange din dinti, a nu misca din picioare nervos. Bine, mi-as pune castile in urechi, ca totusi sonorul de la joc sa nu depaseasca sonoritatea de la mine prin exteriorizarea mea din timpul jocului. Clar as rupe contactul cu cei din jur, astfel ca nu as realiza consecintele :D


La un mom dat, probabil ca un controlor in albastru ar veni la mine si m-ar intreba care-i baiul. Si cu orice risc de a ma cobora din tren, nu ca ar fi vreo tragedie, pt ca pot sa astept urmatorul tren in continuare jucand in sala de asteptari, i-as explica domnului controlor, care mai mult ca sigur a fost si el gamer, ca doara e din V si e si barbat pe deasupra, avantajele acestui laptop, si deci si nerabdarea mea de a juca pana la terminarea calatoriei. Astfel s-ar crea un scenariu de film, in care in drum spre a fi coborat din tren, carat pe sus, i-as explica ca este vorba de noul Asus G6OJ, cu in procesor Intel Core i7 ca are o memorie de 7 GB si o placa video NVIDIA plus racire foarte buna, si l-as ruga, ca o modalitate de iertare, sa incerce si el singur forta acestui laptop, construit pentru un adevarat gamer. Aceasta incercare ar reprezenta Ok-ul meu de a calatori mai departe, dar cu promisiunea ca o voi face in liniste. Ce credeti, voi primi Ok? eu cred ca da!

Va doresc o calatorie cat mai placuta in lumea jocurilor PC (gen Wolfstein, Final Fantasy, etc.) utilizand acest nou laptop Asus G6OJ!

Articol scris pentru concursul SuperBlog2009 organizat de PCNews

0 comentarii: