twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

Carnet de Cecuri

Alta chestiune care m-a scos din sarite acum doua zile a fost sistemul de acordare a Carnetelor de Cecuri!!

Copiii saraci sa ia mai mult, copiii din familiile bogate sa ia mai putin!!! - suna bine! darr..

Reiau:

Copiii saraci sa ia mai mult, copiii din familiile bogate sa ia mai putin!!! - ura! ura!! bucuria "coloratilor" care si asa au declarat de sute de ori ca ei traiesc din alocatiile copiilor!! va dati seama ce or sa se puna "fumeile" pe treaba? si uite asa o sa avem o natie de copii colorati, dar bogati de la stat!!

Reiau iar:

Copiii saraci sa ia mai mult, copiii din familiile bogate sa ia mai putin!!! - aducem conflctul direct in mijlocul clasei cu discutii gen: "bai sarantocule, tu iei mai mult ca mine, desi parintii tai is prosti saraci!" - fain, nu? nu comentez mai mult, pentru ca sunt convinsa ca fiecare a avut de tras in copilarie de pe urma diferentelor sociale si ideologice!

Cand ii aud ca iau exemplu cu cei din V imi vine sa ma spanzur!! Ca in V alocatiile nu sunt egale!!.

Pai in Germania, alocatia minima e 187 de euro (918 RON !!! (mai mare si decat salariu mediu in Romania)+ TVA), pentru familiile cu un copil si cu situatia financiara medie (medie = 1.300 euro (917.9808RON!!! + TVA)).

Pai daca in Romania te apuci sa scazi, din 420 mii de lei (121 euro + TVA), unde ajungi? - la o bomboana?

Nu pot sa zic decat ca ma bucur ca nu mai sunt nici eleva nici studenta! dar ma ingrozesc de vremurile ce vor urma, de vremurile ce ma/ne asteapta... :(

0 comentarii: