twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

Nihil Sine "Impozitarius"!!

Am zis ca nu o sa scriu despre politica si ca nu o sa judec ce se decide prin salile alea ale Parlamentului, dar totusi, simt ca nu mai rezist sa tac...

Oricat am fost o sustinatoare a ideei ca Basescu trebuie sa conduca mai departe, bine , nu stiu daca cu Geoana ar fi fost mai bine sau mai rau, dar cand aud deciziile sau ideile care se expun pe micul ecran, ma face sa nu mai mai uit niciodata la stiri!!!

Azi, o alta gogorita de a ministrului finantelor, Vladescu: sa impozitam pensiile, ca vezi Doamne, in toate "statele civilizate" pensiile sunt impozitate!!! bai esti nebun? retardat? idiot? cretin? ce ai? cum adica????? nu esti sanatos la cap?

Da, stiu, pensiile de peste 10 mil sunt impozitate (ceea ce oricum e o idiotenie, cel putin pana la pensia de 15, daca nu chiar 20 de milioane ar trebui sa nu se impoziteze nimic)! dar el vrea sa impozitam si pensiile sub 10 mil.

Pai bai hopoptamule!! tu nu esti zdravan la cap? traieste bai frate tu cu 10 mil si apoi vino cu cretinisme de retarzi!

Nu ma intereseaza ca Boc a denumit ideea "filozofie bancara", chiar nu-mi pasa. Cand idiotenia a ajuns la TV atunci e grav, chiar daca poate nu se va intampla asa!! dar fac pariu, ca sute de pensionari, cand l-au vazut pe hipoptam vorbind pe toate posturile ca tre sa impoziteze pensiile de sub 10 mil au facut un mini-infarct sau o cadere/ridicare a tensiunii...

Bai urangutan infundat in bani, uita,te bai idiotule sa vezi ce pensii au nemtii (stat civilizar)!!! ca si cel mai "amart" isi permite 2 vacante pe an!!


2 comentarii:

Michael spunea...

No no, nu te 'nerva, că nu rezolvi nimic... Mai nou, cu cât ești mai tembel, cu atât ajungi să ai o funcție mai importantă în conducerea țării. Sunt curios ce vor face în momentul în care nu vor mai avea fondurile necesare să plătească pensiile și salariile bugetarilor. Presimt că se va ajunge și la așa ceva. Va fi chiar amuzant să îi auzi la TV declarând că nu mai au din ce să își plătească propriile salarii :))

Momo spunea...

si?? crezi ca este o pr pentru ei? crezi ca-mi pasa? eu au fundul asigurat la bancile din Romania, unii din ei la renumitele banci din Elvetia..

Nu-i nimic, nu-i nimic, ca ne-a obligat UE sa imprumutam pe greci cu 700 de miioane de euro, ca saracii de ei au intrat in imposibilitatea de a plati pensiile si salariile!!

Eu nu ineleg o chestie: cu criza asta, America a datoare cu nsh cate miliarde de Euro, Marea Britanie, Franta, Germania cu cateva sute de milioane de euro!! Eu ma intreb totusi, la cine is datoare tarile astea? ca nu ma prind!! poate-s blonda...