twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

"The future is fusion"

Proba a-9.a a concurslui SuperBlog2009, organizat de PCNews, intra in zona game-urilor avand ca subiect: prezentarea sistemul de configuratie: IT MYRIA X GAME V4



Hallo, Hallo copii si frati,,,stati putin si m-ascultati!

Cine mai joca de- a fata-ascunselea? sotronul?de-a baba oarba, un doi trei la perete stai, jocurile generatiei mele. Oricine isi dorea sa castige, astfel ca nevoia de a incerca si reincerca era permanenta si obsedanta doar pentru a castiga. La fel se intampla si cu generatiile de jocuri PC, care se schmiba din punct de vedere tehnic, evolueaza din punct de vedere vizual, tocmai din dorinta jucatorului de a fi un castigator.

La baza oricarui concern dezvoltator de jocuri stau considerentele de tip psihologic, precum: SUNK COST, RETEAUA SOCIALA ON-LINE, EMOTIE SI ADRENALINA, SENTIMENTUL DE CONTROL si altele. Aceste considerente reprezinta motorul dezvoltarii pana aproape de perfectiune a sistemelor de operare specifice jocurilor.

Un nivel inalt de performanta il prezinta sistemul de configuratie IT MYRIA GAME V4 care iti garanteaza prin sisteme:
  • AMD Athlon II X2 240 2,8 GHz 45 nm
  • AM2RS740G AMD 740G AM2/ Sapphire ( placa de baza)
  • memorie 2×2 GB DDR2-800
  • HDD 500 GB cache 16 MB S-ATAII
  • DVD-RW
  • video ATI HD3450 1GB DDR2 PCI-E DUAL
  • audio, retea, mouse, tastatura
La acest sistem s-a lucrat pana la cele mai mici detalii, pentru a-l face pe orice impatimit al jocurilor sa fie castigator sigur!

Cred ca orice soricel de PC, in primul rand se uita la datele tehnice, astfel putand fi cel mai usor de convins, de lumea virtuala ce i-o poate oferi sistemul de configurare IT MYRIA X GAME V4.

1 comentarii:

raluka spunea...

daca ai stii ce dor imi este de sotron, 1 2 3 la perete stai.........................................