twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

Subiectivism sau profesionalism? tu ce alegi?

85 puncte din 100 :))

Astazi revenim cu un nou articol pentru serviciile oferite de "Hostway".

Proba a 8.a din concursul SuperBlog2009 organizat de PCNews ne pune pe ganduri cu privire la cat de sigure sunt e-mail-urile free si ce ne pot oferi e-mail-urile platite.

Cati dintre noi nu detin adrese de mail-uri?

Sa facem prezentarile: exista doua tupuri de e-mail-uri: cele de tip free si cele platite. Cele din prima categorie sunt utilizate in special de cei mai tineri doar pentru o simpla comunicare cu colegii sau prietenii. E trendy sa ai e-mail astfel ca si ID-urile ajung sa fie din cele mai sonore, de la mitzi, don Juan, pana la printesika sau pisoi. Singurul avantaj al mail-urilor gratuite, este acela ca ai un spatiu nelimitat. In rest, insa, sa nu uitam de mail-urile de tip Spam, care cred ca ucid timpul fiecaruia dintre noi, doar prin procesul de stergere, ca sa nu mai zic momentul in care le vezi. De asemenea siguranta nu este maxima si mai sunt si oarece intarzieri sau erori la trimitere sau primire. Pentru o persoana fizica, insa, e-mail-ul de tip yahoo sau gmail sunt destul de multumitoare.

Acum insa, daca vorbim de firme sau companii (cu precadere IMM-uri), adica intram in categotia persoanelor juridice, trebuie sa amintitm de a 2.a categorie de mail-uri, cele platite. Orice firma care isi respecta atributiile trebuie sa acceseze solutiile ce le pot garanta siguranta datelor. O solutie viabila ar putea fi: serverul Axigen, care este pe lista primelor 10 servere de mail-uri din lume. Serviciile oferite de acesta sunt cele de mesagerie si web.

E-mail-ul platit Hosted Axigen a fost de curand lansat de catre Hostway Romania, in parteneriat cu Gecad Technologies.

Nu degeaba in titlu am adus vorba de profesionalism. Un profesionalist are nevoie de profesionalism, profesionalism garantat de serverul Axigen prin siguranta, exactitate, antivirusi, firewall, lipsa programelor de tip Spam sau a softurilor de spart parole.

Pretul este accesibil, astfel ca la 1€/luna poti beneficia de un spatiu de un Giga, iar pentru 2€/ luna, poti avea 2 Giga de stocare a informatiilor dorite.

Designul este unul simplu, deci foarte usor de manevrat, astfel ca acest tip de server iti ofera posibilitatea sa-ti creezi grupuri, ai o conectivitate permanenta, un spatiu de lucru deschis, o buna sincronizare cu terminale mobile (ActiveSync) si de asemenea ai suport tehnic 24 din 24 de ore, zi de zi.

Alege pentru siguranta, increderea si prosperitatea pentru firma ta, avand suportul serviciilor offerite de Hosted Axigen. Mai multe informatii puteti gasi la aceasta adresa de Internet: http://hostway.ro/ro/gazduire-axigen

Mie personal, numa prin simpla sa denumire, Axigen, asociat cu termenul Oxigen, imi inspira o forma de salvare de la toate problemele ce apar in mail-urile free.

1 comentarii:

raluka spunea...

super idee cu nevoia de oxigen:) felicitari