twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

Urmeaza-ti visul, alaturi de Toyota!


As vrea sa vad muuuulti fluturasi roz deschis pe fundal,,,muuulti de tot,,frumusetea si delicatetea unui fluturas se poate compara cu o masina toyota.

Cum pe un astfel de site intra toate tipologiile de oameni, ca acum ne-am modernizat, si inainte sa ne deplasam la un dealer, dam repede drumul la PC si tastam pe "goagal" (v. Vanghelie - nu facem politica) termenul Toyota. Hop si ce sa vezi site-ul oficial. Buuuun, se apuca omu si umbla el, ca intr-o calatorie pe un taram necunoscut. La sfarsit, nedumerit, vrea si el sa lase un comentariu, sau sa ceara o parere, alta decat de la sefu' dealer, doar ca nu prea are unde, asa ca fratilor, nemti, francezi, romani care sunteti, introduceti si o astfel de rubrica.

Cum romanul e mai economicos el asa, ca tre sa mai dea de mancare si la o vaca, cal ce,o fi,,,se gandeste, ia, dar astia nu au si oferte? Omul nostru, vede titlurile de la oferte, dar se gandeste, ce-o fi aia "PDF"??? Si de aici incolo sa vezi distractia, pentru ca nu toti indivizii stiu ce-i aia PDF si se supara, exclamand, "da neseriosi mai sunt astia de la TOYOTA".

Eu as mai adauga inca doua idei:

- video cu jocuri flash de genul racing, in care sa fie prezentate modelele Toyota, ar fi mult mai captivant si mai atrgator

- video cu TestDrive, deoarece ele pot fi extrem de convingatoare

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2009 organizat de PCNews

2 comentarii:

raluka spunea...

urmeaza-ti visul...ce frumos...dar urmeaza-l cu toyota:P

Anonim spunea...

toyota si a pus amprenta cu super reclama maimutele care spuneau to yoo taaaa!!! toti o stiu absolut toti pana si la tv inca se mai discuta reclama asta :P