twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :) UNICEF

Proba a 6.a


Proba a 6.a a concursului SuperBlog2009 este o tema iesita din tipar, deoarece nu face parte din domeniul IT. Prin urmare, subiectul de abordat este Promotia Thomas Rosenthal, derulata de hypermarket-urile Real.

Bine cunoscutul slogan: "Real fara egal" defineste ideea ca cele mai bune preturi si oferte le gasesti doar in acest hypermarket. Demonstratia:
Prezentarea promotiei in derulare in magazinele Real: la 25 de puncte adunate, ai reducere de 70 lei la orice produs tip Thomas Rosentahl. Promotia se desfasoara 20 de spatamani, incepand cu 27 august. Pentru mai multe informatii urmati site-ul oficial al lantului de Hypermarket-uri Real: http://www.real-hypermarket.ro

Aceste tipuri de produse sunt relaizate din material anodizat, mai exact, aluminiu trecut printr-un proces electrochimic. Cand spui Rosenthal, spui calitate. Calitatea reprezinta principalul principiu dupa care se ghideaza aceasta marca, ca dovada, existenta ei pe piata de 150 de ani. De asemenea brand-ul Thomas Rosenthal este promovat de renumitul bucatar roman: Horia Varlan.

Avantajele prosuselor tip Thomas Rosenthal:
- modalitati reduse de acumulare a murdariei, deci mai putine bacterii;
- nu dauneaza calitatii mancarii;
- nu retin mirosurile;
- se incalzeste uniform pe suprafata tagaii;

Cred ca v-am atras un mic de lumea gatitului si sunt sigura ca folosirea acestui tip de produse va face din gatit o placere!

0 comentarii: